een greep uit onze diensten

Simoniseren

Binnen dit pakket, bezorg ik uw wagen een glanscorrectie van het koetswerk. Na een grondige reiniging van het lakwerk wordt een chemische poetsbeurt toegepast op de laklaag, deze zal de glans in aanzienlijke mate herstellen. Nadien wordt een synthetische wax aangebracht voor een optimale bescherming. De wagen zal hierna weer mooi glanzen en glad aanvoelen. 

Maak een afspraak

Hygiënisch reinigen interieur

Hygiëne komt in sommige gevallen op de eerste plaats, u hebt kleine kinderen, vervoert dikwijls personen,.. Laat uw wagen hygiënisch reinigen en slaap op beide oren. Uw interieur wordt grondig onder handen genomen met de juiste producten, wat het gewenste effect teweeg brengt. Uw wagen wordt stofvrij, geurvrij, haarvrij én bacterievrij. 

Maak een afspraak

Polieren

Het koetswerk van uw wagen kan een opblinkbeurt gebruiken? Uw koetswerk bevat krassen of matte plekken? Negeer dit niet langer, maar laat uw wagen verzorgen en behoud zijn waarde en glans. Tijdens het polieren neem ik alle krassen weg en poets het oppervlak nauwkeurig op. Uw wagen schittert als nooit tevoren. 

Maak een afspraak

Verkoopsklaar maken

U wenst een wagen te verkopen en hebt er alle baat bij dat deze er op zijn best uitziet? Ik neem de volledige binnen- en buitenkant onder handen en laat de wagen stralen als nooit tevoren. Van het verwijderen van krassen, opblinken en poetsen van het koetswerk tot stofzuigen en geurvrij maken van het interieur. Uw verkoopprijs gaat zonder twijfel per stap de hoogte in. 

Maak een afspraak

Interieur reiniging

U hebt het te ver laten komen en ziet zelf geen uitweg meer? U wenst een wagen te verkopen, maar deze moet er spik-en-span uitzien alvorens verkoop? Dan bent u bij mij aan het goede adres! Ik reinig het volledige interieur van uw wagen, met oog voor detail en afwerking. Van stofzuigen tot poetsen, het interieur zal er weer als nieuw uitzien.

Maak een afspraak

Verwijderen klevers

Heel wat mensen denken dat ze op eenvoudige wijze zelf de stickers of belettering van hun auto kunnen verwijderen. Meestal eindigt dit in vele uren tijdverlies, krassen op het voertuig, half werk en frustraties. Schakel daarom Newlookcarcleaning in voor het snel en krasvrij verwijderen van stickers van uw auto.

Maak een afspraak

Verwijderen katten- en hondenhaar

Uw trouwe viervoeter vergezelt u steevast op uitstap, maar laat hierbij heel wat haar achter in uw auto? Geen probleem, ik reinig uw interieur fris en geurig en stofzuig uw wagen grondig tot deze er weer uitziet als nieuw. Geen haartje blijft overeind. Laat je wagen regelmatig door mij onder handen nemen en vermijd er uren tevergeefs op wrijven, of de stof kapot-stofzuigen. 

Maak een afspraak

Polieren doffe koplampen

Zijn je koplampen dof en mat, zitten er veel krassen op, geven de lampen een gele waas af? Niet alleen slecht voor het totaalbeeld van je auto, maar ook alles behalve veilig aangezien dit een mindere lichtopbrengst teweegbrengt. Deze barstjes worden door het polieren weggewerkt, waardoor de lampen opnieuw glanzen en optimaal functioneren.

 

Maak een afspraak

Uitpolieren krassen

Hierbij kunt u rekenen op een totale aanpak van de buitenzijde van het voertuig. We voeren een meerstapse lakcorrectie uit waarmee krassen en andere beschadigingen verwijderd worden zodat de lak er weer als nieuw uitziet. Door het lakwerk te restaureren naar showroomstaat zal de herverkoopwaarde van de wagen ook toenemen.

Maak een afspraak

Lederbehandeling

Ook voor het kwaliteitsvol behandelen van uw leder kunt u bij mij terecht. Het leder word eerst geborsteld om al het vuil uit de nerven te verwijderen. Daarna word het leder behandeld met een voedende crème. Uw lederen zetels krijgen een tweede leven. 

Maak een afspraak
Welkom op onze nieuwe website
Interesse in één van onze diensten? Aarzel niet om ons te contacteren!